Welkom bij het WebAtelier de snelste manier van online bestellen

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.  Hierdoor is de tool te gebruiken op een desktop, op een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.

Content Gordijnenateliers stelt de WebAtelier configurator gratis aan u ter beschikking. Als u de orders invoert in het systeem dan zorgen wij voor de confectie en eventueel het vervoer.
*responsive design: bij responsive design wordt de web-applicatie zo opgebouwd dat deze zich automatisch aanpast aan de verschillende scherm resoluties van bijvoorbeeld desktop, tablet, kiosk of de mobiele telefoon.

Grootwinkelbedrijf

Ook wanneer u beschikt over een eigen stofvoorraad kunnen uw aangesloten detaillisten gebruik maken van WebAtelier. U kiest dan voor WebAtelier Retailer+. Voor de retailer is de functionaliteit vrijwel gelijk als bij WebAtelier Retailer, maar nu verzorgen wij ook de stofvoorraad en ontvangt u van ons gespecificeerde facturatie informatie om af te rekenen met uw aangesloten detaillisten. Een groothandel kan op deze manier eenvoudig stof inclusief confectie aanbieden aan hun aangesloten retailers. Voor deze retailers wordt het zo een stuk eenvoudiger gemaakt.

Start Demo Webatelier

Webshops

Heeft u geen fysieke winkel maar een webshop waarop u de gordijnen verkoopt? Dan kunt u ook gebruik maken van ons WebAtelier. Wij kunnen uw webshop achter de schermen koppelen aan ons WebAtelier start de demo zodat alles, wat er via uw webshop besteld wordt, direct bij ons binnen komt in het WebAtelier. Dit houdt in dat de bestelde gordijnen met de daarbij behorende gegevens niet (meer ) over gezet hoeven te worden in een definitief bestel programma en daarmee bespaart u tijd en kosten.

Als webshop eigenaar krijgt U een eigen inlog voor het WebAtelier. Hiermee kunt u 24/7 de status van de bestellingen volgen en eventueel van de voorraden inzien. Dit is afhankelijk van welk WebAtelier applicatie u kiest, u heeft de keuze uit WebAtelier Retailer of WebAtelier Retailer+.

Start Demo Webatelier

Gordijnen configurator Vonten gordijnenatliers