WebAtelier groothandel2017-04-18T14:24:55+00:00

Welkom bij het WebAtelier de snelste manier van online bestellen

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*. Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.

Content Gordijnenateliers stelt de WebAtelier configurator gratis aan u ter beschikking. Als u de orders invoert in het systeem dan zorgen wij voor de confectie en eventueel het vervoer. Bij Content Gordijnateliers kunnen de gordijnen zowel hangend als in dozen geleverd worden. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons atelier? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om alle wensen te bespreken.
* responsive design: bij responsive design wordt de web-applicatie zo opgebouwd dat deze zich automatisch aanpast aan de verschillende scherm resoluties van bijvoorbeeld desktop, tablet, kiosk of de mobiele telefoon.

Groothandel

Ook wanneer u beschikt over een eigen stofvoorraad kunnen uw aangesloten detaillisten gebruik maken van ons WebAtelier. U kiest dan voor WebAtelier Detaillist+. Voor de detaillist is de functionaliteit vrijwel gelijk als bij WebAtelier Detaillist, maar nu verzorgen wij ook de stofvoorraad en ontvangt u van ons gespecificeerde facturatie informatie om af te rekenen met uw aangesloten detaillisten. Een groothandel kan op deze manier eenvoudig stof inclusief confectie aanbieden aan hun aangesloten detaillisten. Voor deze detaillisten wordt het zo een stuk eenvoudiger gemaakt. Als groothandel kunt u zo op vrij eenvoudige wijze uw service pakket uitbreiden met confectie.

Start Demo Webatelier

Gordijnen configurator Vonten gordijnenatliers

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.