WebAtelier configurator retailer2017-04-28T08:04:26+00:00

Welkom bij het WebAtelier de snelste manier van online bestellen

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content-Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*. Hierdoor is de tool te gebruiken op een desktop, op een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.

Content Gordijnenateliers stelt de WebAtelier configurator gratis aan u ter beschikking. Als u de orders invoert in het systeem dan zorgen wij voor de confectie en eventueel het vervoer.
*responsive design: bij responsive design wordt de web-applicatie zo opgebouwd dat deze zich automatisch aanpast aan de verschillende scherm resoluties van bijvoorbeeld desktop, tablet, kiosk of de mobiele telefoon.

Retailer

Voor de retailer heeft Content-Gordijnen in 2007 WebAtelier configurator retailer beschikbaar gesteld waar retailers hun maatwerk bestellingen direct kunnen invoeren. Vaak beheert de retailer zelf de stofvoorraad en stuurt hij deze na of brengt deze langs bij een van onze ateliers. De bestelling wordt vervolgens opgenomen in het productie proces en zodra deze gereed is leveren wij deze af bij de retailer. Gedurende het hele proces kan de retailer de voortgang van de order online volgen.

Start Demo Webatelier

Woninginrichters

Als woninginrichter biedt u nog veel meer aan dan alleen gordijnen. Het gaat om de complete inrichting. Content-Gordijnenateliers heeft onder andere voor de woninginrichters een WebAtelier configurator ontwikkelt. Via deze configurator kunt u gemakkelijk de bestelling bij de klant invoeren. U kunt vervolgens direct een offerte uitbrengen en/of de order plaatsen.

In overleg met u als woninginrichter wordt er bepaald wat er via de configurator besteld kan worden. In principe is alles mogelijk. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van ons atelier? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons om alle wensen te bespreken.

Start Demo Webatelier

Gordijnen configurator Vonten gordijnenatliers

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.