WebAtelier2018-12-07T15:33:10+00:00

Welkom bij het WebAtelier de snelste manier van online bestellen

Speciaal voor de woninginrichters hebben wij het Content Gordijnateliers WebAtelier. Wij willen u als groothandel of detaillist de mogelijkheid geven om op een snelle, eenvoudige manier de gordijnbestellingen voor uw klanten te plaatsen.
De WebAtelier software van Content Gordijnateliers ondersteunt het complete proces vanaf de bestelling tot de confectie in het Atelier. De office module ondersteunt de dagelijkse werkzaamheden op kantoor en is de spil in de communicatie met de leverancier en de vervoerder.
Het WebAtelier kent meerdere portalen die elk zijn toegespitst op een specifieke doelgroep:

Webatelier grootwinkelbedrijf - webshops
Klik hier
Webatelier retailer
Klik hier
Webatelier - groothandel
Klik hier

Gordijnen configurator Content gordijnenatliers

Gordijnen configurator Content gordijnenatliers

product-type lusgordijnen

Lusgordijnen

Gordijnen met lussen hebben een wat speelsere uitstraling en brengen veel sfeer in huis.

Lees verder
product-type vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Met een vouwgordijn krijgt jouw interieur een strakke en moderne uitstraling. Vouwgordijnen zijn er in uni (effen) stoffen en stoffen met een dessin.

Lees verder
product-type ringgordijnen

Ringgordijnen

Gordijnen met zeilringen vallen prachtig. De gordijnen plooien mooi omdat de stof om en om naar voor en naar achter om de roede heen vouwt.

Lees verder
product-type coupage

Goupage

Wil je zelf gordijnen maken? Of bijvoorbeeld bijpassende kussenhoezen? Bij ons  kun je ook een knipstuk bestellen.

Lees verder
product-type vitrage

Vitrage/Inbetweens

Vitrages en inbetweens zijn in verschillende stijlen en dessins verkrijgbaar. Vitrages zijn transparant en ze zijn verkrijgbaar in uni (effen) kleuren of met een dessin. Overdag is er geen inkijk van buitenaf, ’s avond zijn vanaf  buiten wel schaduwen te zien. Inbetweens zijn half transparant.

Lees verder
product-type overgordijnen

Overgordijnen

Gordijnen houden licht tegen, bieden privacy en kunnen isoleren. En natuurlijk brengen ze sfeer in je huis. Als je je (slaap)kamers extra wilt verduisteren, dan is een gordijn van verduisterende stof een goede keuze. Verduisteringsstoffen zijn in 3 lagen geweven, wat de stof van de gordijnen extra dicht maakt.

Lees verder
product-type kamerhoog

Kamerhoog

Gordijnen van kamerhoog stoffen bestaan uit één stuk, zodat er geen naden zijn.

Lees verder

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.