Assistent bedrijfsleid(st)er – Fulltime 37 uur Locatie Wormerveer

Content Gordijnenateliers heeft als kernactiviteit het confectioneren van gordijnen voor grootwinkelbedrijven. Wij zoeken een assistent(e) voor onze bedrijfsleidster. Iemand die een frisse blik kan werpen op ons productieproces en beschikt over leidinggevende capaciteiten.

In ons atelier op de Kikkertweg 78 te Wormerveer werken dagelijks circa 35 medewerkers. Deze medewerkers worden aangestuurd door groepsleiders. Jij houdt samen met de bedrijfsleidster en de groepsleiders het overzicht over het gehele atelier.

De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit het aansturen van het complete productie proces van het atelier, waar nodig assisteer jij in de productie. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het managen van het logistieke proces. Dit proces loopt van de aanlevering van de gordijnstof tot het verzendklaar maken van het eindproduct voor de vervoerder. Verder voer jij bijkomende administratieve werkzaamheden uit. Zoals facturen goedkeuren en telefonisch/mailcontact onderhouden met leveranciers, klanten etc.

Eigenschappen die wij zoeken in een assistent bedrijfsleider:
– Samenwerkend;
– Nauwkeurig en opmerkzaam, jou ontgaat niets;
– Initiërend;
– Stressbestendig;
– Besluitvaardig en overtuigend;
– Enthousiast en geen negen-tot-vijf mentaliteit.

Functie-eisen:
– Minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring;
– Je spreek vloeiend Nederlands en Engels;
– Bekend met Excel en Outlook;
– Bereid zijn tot het volgen van een BHV cursus.

Wij bieden:
Een leuke, uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving in een informeel bedrijf. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en in overleg bespreekbaar.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan onze criteria? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief voor 20 augustus 2021 naar HRM@content-gordijnen.nl t.a.v. Nienke Janzee.

Download deze vacture
Duurzame energie aan de Kikkertweg 78 Wormervver