Vacatures Content gordijneateliers2018-11-22T19:25:23+00:00

Werken bij Content gordijnenateliers

Werken bij Content Gordijneateliers

Content gordijnenateliers is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s, je kunt daarom altijd laten weten dat je geïnteresseerd bent in ons bedrijf.

Oftewel wil jij aan de slag als industrieel naaister om samen met ons een kwaliteitsproduct te produceren? Ben je gemotiveerd, collegiaal en houd je ervan om de handen uit de mouwen te steken?

Stuur dan een brief naar onderstaand adres met je motivatie en CV:

Content Gordijnenateliers b.v.
T.a.v. Personeelszaken
Postbus 218
1520 AE Wormerveer

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.