De Service van Content Gordijnenateliers2018-12-04T14:33:30+00:00

cirkel film Content gordijnateleiers

Bekijk onze bedrijfsfilm

Service en Transport mogelijkheden van Content Gordijnenateliers

De producten van Content Gordijnenateliers nemen een belangrijke plaats in, in de huiskamers en bedrijven waar ze komen te hangen. 
Content Gordijnenateliers adviseert over de beste confectiewijze voor iedere stof en werkt graag mee aan de juiste oplossingen op het gebied van transport en voorraad.

Dit houdt concreet in dat we voor u als woninginrichter of grootwinkelbedrijf niet alleen kunnen confectioneren, maar ook kunnen meedenken over voorraadbeheer en back-office. Onze back-office is alle werkdagen bereikbaar om vragen te beantwoorden maar kan daarnaast ook klachten, door wie dan ook veroorzaakt, met de grootst mogelijke spoed afhandelen om verdere irritaties te voorkomen.

Advies

advies Content gordijnenateliers

Content gordijnenateliers heeft kennis van stoffen en confectiemethoden en weet dat niet iedere stof geschikt is voor alle soorten afwerkingen.

Content gordijnenateliers is altijd bereid u vrijblijvend te adviseren over confectie, maar ook over de automatisering van bestellingen en transport. Daarnaast kunnen we u helpen bij het samenstellen van een collectie, en denken we graag mee over presentatie, verpakking en communicatie. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat een klant verwacht en hoe we dit zo efficiënt mogelijk kunnen bereiken. Bovendien zijn we van mening dat we samen sterker staan, en maken we ons graag hard voor een fijne samenwerking tussen u als woninginrichter of grootwinkelbedrijf en Content gordijnenateliers.

Transport logistiek en opslag

Transport logistiek en opslag Content gordijnenatelier

Content gordijnenateliers biedt iedere klant de transportoplossing die het beste past bij de situatie. Content gordijnenateliers heeft een eigen bestelbus die speciaal is aangepast voor hangend vervoer en haalt daarmee in de wijde omtrek stof bij u op om later de geconfectioneerde gordijnen weer af te leveren.

Voor klanten die verder weg zijn, werkt Content gordijnenateliers samen met een transporteur die ook gespecialiseerd is in hangend vervoer. Zelf transporteren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Voor welke transportvorm u ook kiest, Content gordijnenateliers zorgt ervoor dat het goed en snel gebeurt.

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.