Vouwgordijnen Child safety systeem2018-10-29T18:13:52+00:00

Vouwgordijnen Child safety systeem

De vouwgordijnen krijgen een nieuw Child safety systeem.

Het systeem waar nu gebruik van gemaakt wordt is niet klantvriendelijk. Er is lang gezocht naar een nieuw systeem. Bij het nieuwe systeem valt het kettinghuis eruit zodra er een gewicht van 6 kilo of meer aan komt te hangen. Het kettinghuis kan er vervolgens weer gemakkelijk terug in worden geklikt.

Tevens zal er gebruik gemaakt gaan worden van andere ringetjes aan de achterkant van de vouwgordijnen waardoor de koordjes los komen zodra er spanning op komt te staan.

Terug

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.