Update september / augustus 20182018-12-03T13:01:47+00:00

Update augustus/september 2018

Stalen constructie-fundering gebouw

Magazijn, waar zes verdiepingen pallets zullen worden opgestapeld nieuwbouw aan de Kikkertweg  Wormerveer

augustus/september

Op  11 juni 2018 is de bouw van ons nieuwe kantoorpand aan de Kikkertweg te Wormerveer gestart. Onderstaand ziet u een aantal foto’s die een impressie geven van de voortgang in de periode augustus en september 2018 .

Terug
Update september / augustus 2018

Stalen constructie / fundering gebouw

Stalen constructie inclusief plat dak

Stalen constructie inclusief plat dak

Zijaanzicht

Zijaanzicht

Zijaanzicht

Stalen constructie / fundering gebouw

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.