Update december 2018 – januari 20192019-02-04T14:33:48+00:00

Update december 2018/januari 2019

Nieuwbouw aan de Kikkertweg  Wormerveer

december 2018 / januari 2019

Zoals u op de onderstaande foto’s van ons nieuwe kantoorpand kunt zien is er in de maanden december en januari weer veel werk verzet. Allereerst ziet u het toekomstige kantoor van de bedrijfsleidsters wat grenst aan de werkvloer. Daarnaast een impressie van de werkvloer en onze toekomstige kantine op de eerste verdieping. Vervolgens een vooraanzicht van het gebouw en tot slot een close-up van de entree, inclusief logo. .

Terug

Toekomstige kantoor bedrijfsleidsters

Impressie van de werkvloeren kantine

Vooraanzicht gebouw

Entree, inclusief logo

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.