De Rijke historie van Content Gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 40 jaar geleden door Ed Constant opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen en heeft toen der tijd besloten om zelf een gordijnenatelier te starten in Wormerveer.

Door het succes in 2001 is er besloten om een tweede atelier in Dokkum te openen. Begin 2017 is het meest recente atelier in Nederland geopend, gevestigd te Purmerend.

In 2007 was er behoefte naar uitbreiding. Content Gordijnenateliers is daarom gestart met een eigen productielijn in Polen, onder een aparte B.V. genaamd Fira. Onder Fira B.V. vallen inmiddels vier Poolse ateliers; Nafira (2007), Eurodrape (2007), Content Suleçin (2008) en Content Poznan (2018). Deze ateliers zijn allen in eigen beheer.

Content gordijnen Nieuwbouw Polen

Eurodrape/Content Poznan

Inmiddels maken wij met circa 350 medewerkers en een zeer modern machinepark voor diverse klanten gordijnen. Onder diverse klanten vallen grootwinkelbedrijven en lokale woninginrichters.

Met onze productielijnen, in zowel binnen en buitenland, hebben we oneindig veel mogelijkheden voor onze klanten gecreëerd en is er vrijwel geen order die wij niet kunnen confectioneren. Per klant of per groep van klanten kunnen wij een aparte productie unit installeren. Doordat wij met zeven ateliers werken zijn we flexibel en kunnen wij voldoende ruimte voor de opslag van stoffen bieden.

Neem gerust contact op om vrijblijvend naar onze mogelijkheden te informeren.

Contact

webatelier-cart content gordijnenateliers

WEBATELIER
Bestel uw gordijnen
in 3 stappen.

webatelier-lady Content gordijnenateliers

FILM
Presentatiefilm:
Kijkje achter de schermen.

webatelier-cart content gordijnenateliers

WEBATELIER
Bestel uw gordijnen in 3 stappen.

webatelier-lady Content gordijnenateliers

PRESENTATIEFILM
Kijkje achter de schermen.