de Rijke historie van Content Gordijnenateliers2018-12-17T16:50:39+00:00

De Rijke historie van Content Gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 40 jaar geleden door Ed Constant opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen en heeft toen der tijd besloten om zelf een gordijnenatelier te starten in Wormerveer.

Door het succes in 2001 is er besloten om een tweede atelier in Dokkum te openen. Begin 2017 is het meest recente atelier in Nederland geopend, gevestigd te Purmerend.

In 2007 was er behoefte naar uitbreiding. Content Gordijnenateliers is daarom gestart met een eigen productielijn in Polen, onder een aparte B.V. genaamd Fira. Onder Fira B.V. vallen inmiddels vier Poolse ateliers; Nafira (2007), Eurodrape (2007), Content Suleçin (2008) en Content Poznan (2018). Deze ateliers zijn allen in eigen beheer.

Content gordijnen Nieuwbouw Polen

Eurodrape/Content Poznan

Inmiddels maken wij met circa 350 medewerkers en een zeer modern machinepark voor diverse klanten gordijnen. Onder diverse klanten vallen grootwinkelbedrijven en lokale woninginrichters.

Met onze productielijnen, in zowel binnen en buitenland, hebben we oneindig veel mogelijkheden voor onze klanten gecreëerd en is er vrijwel geen order die wij niet kunnen confectioneren. Per klant of per groep van klanten kunnen wij een aparte productie unit installeren. Doordat wij met zeven ateliers werken zijn we flexibel en kunnen wij voldoende ruimte voor de opslag van stoffen bieden.

Neem gerust contact op om vrijblijvend naar onze mogelijkheden te informeren.

Contact

Ons Team

Content gordijnenateliers haalt het beste uit haar mensen. Zij maken het bedrijf en het product. Met die wetenschap doet Content gordijnenateliers er alles aan om iedereen een werkplek te geven waar hij of zij zich goed voelt en kan ontwikkelen.

Het team van content gordijnen

Ons team bestaat uit circa 250 medewerkers die zich dagelijks inzetten voor het leveren van een kwaliteitsproduct.

Ondanks de groei van de afgelopen jaren is Content gordijnenateliers nog steeds een zeer platte organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

Ateliers

Veel mensen weten niet dat hun gordijnen zijn gemaakt door Content Gordijnenateliers. Gelukkig weten onze opdrachtgevers, zoals woninginrichters en binnenhuisarchitecten, dat Content Gordijnenateliers altijd perfecte kwaliteit levert.

Dat volgt uit onze bedrijfsfilosofie: ieder gordijn, elk vouwgordijn wordt met dezelfde zorgvuldigheid behandeld. Grote orders in serie of dat ene gordijn voor dat ene raam – Content Gordijnenateliers maakt ze even nauwkeurig en let bij het confectioneren sterk op de details. Ieder gordijn dat ons bedrijf verlaat is tailormade.

Onze ateliers in Nederland zijn gevestigd in Wormerveer, Purmerend en Dokkum. Daarnaast bevinden twee ateliers zich in de Poolse stad Poznań, en het laatste atelier is gevestigd in Sulęcin in Polen.

Doordat Content Gordijnenateliers met zes ateliers werken zijn we flexibel en is er vrijwel geen order die niet door ons gemaakt kan worden. Per klant of per groep van klanten installeren we een aparte productie unit, en ook qua opslag hebben we in onze 6 ateliers genoeg ruimte.
Neem gerust contact op met Content Gordijnenateliers om vrijblijvend naar onze mogelijkheden te informeren.

Informatie

webatelier-cart content gordijnenateliers

WEBATELIER
Bestel uw gordijnen
in 3 stappen.

webatelier-lady Content gordijnenateliers

FILM
Presentatiefilm:
Kijkje achter de schermen.

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.