Content Gordijnen Ateliers gaat verhuizen2018-03-21T14:54:41+00:00

Content Gordijnen Ateliers gaat verhuizen

Hier komt Content Gordijneateliers

Content Gordijnen Ateliers gaat verhuizen

Nog dit jaar zullen wij, Content Gordijnen Ateliers nieuw gaan bouwen in Wormerveer aan de Kikkertweg.

Onze vestiging aan het Noordeinde in Wormerveer zullen we daar in de loop van dit jaar “2018” naartoe verhuizen.
We zullen een modern pand gaan bouwen van 2500 m2 vloeroppervlakte, met daarin ruimte voor productie, opslag en kantoren.
Het nieuw te bouwen pand zal 2 verdiepingen krijgen, komt centraal gelegen aan de Kikkertweg Wormerveer op het Industrieterrein Noorderveld.

Het Noorderveld is per auto goed bereikbaar, dit mede door de ligging direct aan de Provincialeweg Westzaan/Alkmaar. Ook de nabijheid van de rijkswegen A8 en/of A9 zorgen voor een goede bereikbaarheid.

We houden u op de hoogte over de verdere voortgang.

Content gordijnenateliers

Content Gordijnenateliers is meer dan 30 jaar geleden opgericht in Wormerveer. Ed Constant was als woninginrichter ontevreden over de confectiemogelijkheden van gordijnen, en ging hier zelf mee aan de slag.

Inmiddels mogen we met circa 250 medewerkers en een zeer modern machinepark dagelijks voor diverse klanten gordijnen confectioneren. Met onze zes productielijnen in Nederland en in Polen hebben we oneindig veel mogelijkheden gecreëerd.

Producten & Diensten

Op zoek naar een confectieatelier dat met kennis en passie uw gordijnen op maat levert?

We zijn in staat om alle soorten stoffen, in verschillende kleuren, maten en dessins te verwerken tot een kwaliteitsproduct voor alle ruimtes in huis.
Kijk voor voorbeelden en meer informatie bij ‘Overgordijnen & Vitrages’, ‘Vouwgordijnen’ en ‘Overigen’.

Gordijn Configurator

De gordijn configurator van Content Gordijnenateliers is een moderne webtool gebaseerd op de laatste technieken waaronder HTML5 en responsive design*.

Hierdoor is deze tool te gebruiken op een desktop, een tablet of op een touchscreen kiosk in uw filiaal. De configurator is nauw verbonden met het WebAtelier en daardoor kunnen we de configurator naadloos inpassen in uw bestaande logistieke- en betaalprocessen.